Smartphone - gsm

Wil je een smartphone of gsm kopen? De laatste nieuwe smartphone van Huawei, Apple of Samsung? Bekijk op deze pagina ons volledig assortiment smartphones en gsm’s. Zie je door de bomen het bos niet meer? Via de handige filters links verfijn je het aanbod. Kies bijvoorbeeld een smartphone van Samsung met een scherm tussen 3 en 6 inch en een topcamera van minstens 20 MP. Op zoek naar een iPhone? Filter de smartphones dan op merk of besturingssysteem (iOS). Lees ook welke wij de beste smartphone van het moment vinden. Of vraag gerust om advies en koop jouw ideale smartphone of gsm bij jouw vakman in de buurt.

Lees meer Lees minder
Er werden geen producten gevonden

Wil jij een nieuwe smartphone kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ontzettend groot assortiment leuke smartphones van enkele topmerken zoals Samsung, Huawei, Apple en Nokia.

Maar hoe kies je nu juist de smartphone die het beste aansluit bij jouw noden? Geen nood, wij helpen je hiermee!

Welke smartphone het beste bij jou past, hangt af van wat je met je smartphone gaat doen. Ga je deze enkel gebruiken om te bellen en/of berichtjes te versturen? Ga je veel games spelen? Wil je graag foto’s nemen en bewerken? Afhankelijk van jouw antwoord op deze vragen moet met de snelheid, camerakwaliteit en schermkwaliteit van de smartphone rekening gehouden worden.

Jouw Exellent vakman kent als geen ander alles over smartphones. Voor de beste begeleiding van de aankoop van jouw nieuwe smartphone moet je bij de vakman in jouw buurt zijn.

Wil je hulp bij het gebruiksklaar maken van je nieuwe smartphone? Je lokale vakman zet graag voor jou alle bestanden over en helpt met het installeren van je nieuwe gsm.

Meer lezen? Ontdek onze blogs:

Samsung smartphone

Is je oog gevallen op een smartphone van Samsung? Dan heb je alvast een goede keuze gemaakt. Samsung wordt wel eens dé specialist genoemd als het gaat over Android smartphones. In het assortiment van Smartphones van Samsung vind je sowieso dé smartphone die op jouw lijf geschreven staat. Van het instapmodel, namelijk de Samsung Galaxy A, tot de futuristische Samsung Galaxy Z: elke Samsung smartphone is een absolute topper!

Wil je meer ontdekken over de smartphones van Samsung? Lees dan nu onze blogs:

Huawei smartphone

Ben je een op zoek naar een nieuwe smartphone voor een redelijke prijs? Dan ben je bij Huawei aan het juiste adres! Een Huawei smartphone kan je bij ons al vinden voor €209,99. Hierbij heb je voor een degelijke prijs een smartphone die ideaal is voor dagelijk gebruik.

Apple smartphone

Iedereen kent zonder twijfel de Apple iPhones. Apple werkt niet met het Android-besturingssysteem, maar met het iOs-besturingssysteem. Ben je zelf niet zo handig met technologische snufjes? Dan heb je met een Apple iPhone de ideale smartphone voor jou gevonden. Het iOs-besturingssysteem is namelijk gemakkelijk én veilig in gebruik.

Lees meer over Apple iPhones:

Nokia smartphone

We kennen Nokia wel allemaal van de oude toestellen die gewoon niet kapot te krijgen zijn. Maar sinds 2017 brengt Nokia ook smartphones op de markt. En wat voor smartphones! De smartphones van Nokia hebben en strak Scandinavisch design, goede software en jarenlange update-ondersteuning. De perfecte smartphone dus, en dit voor een degelijke prijs.

Meer lezen over Nokia smartphones?