Verhuur springkastelen

Nieuw item
Anker

[]

Wij, Exellent Electro Riemst, zijn niet enkel gekend om de goede kwaliteit van electro en IT producten maar ook voor de verhuur van onze leuke springkastelen. Onze zes springkastelen en enige skydancer zijn steeds beschikbaar voor jullie leuke feestjes, evenementen, babyborrels, verjaardagen en andere leuke gelegenheden.

Anker

[]

Ons assortiment

Nieuw item

Clown Springkasteel

Onze clown schrikt geen kinderen af maar geeft hen net veel plezier! Dit grote springkasteel is perfect voor grote feestjes met veel kinderen.

€100/dag

Nieuw item

Voetbal Springkasteel

Voor alle jongens en meisjes die graag voetballen is dit een ideaal springkasteel om in te vertoeven. Waarom enkel tegen de bal stampen als je er ook in kan springen?

€75/dag

Nieuw item

Leeuw Springkasteel

RAAAAWR! Schreeuwt de leeuw die in de grote jungle rondloopt. De leeuw zal je niet opeten, in tegendeel, je kan zo zijn bek uitglijden.

€100/dag

Anker

[]

Nieuw item

Draak Springkasteel

Naast zijn grote, lange nek strekt de draak zijn lange poten uit om je in zijn val te laten lopen. Zo laat hij je in de val lopen om plezier te maken in zijn buikje!

€75/dag

Nieuw item

Vissen Springkasteel

Hebben je kinderen altijd al eens willen springen tussen de vissen? Dat kan nu met ons springkasteel vol met leuke visjes!

€50/dag

Nieuw item

Baby Opblaas

Wil jij het grote nieuws bekend maken op een spetterende manier? Huur dan zeker onze opblaas baby die je zo voor jouw deur kan neerzetten!

€50/week

Anker

[]

Nieuw item

Skydancer

Naast onze springkastelen verhuren we ook deze skydancer die zeker aandacht trekt met zijn gekke dansmoves. De skydancer is perfect om te plaatsen aan de inkom van je evenement, winkel, feestje of andere speciale gelegenheid.

€15/dag

Anker

[]